< muut Babyshower
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Babyshower-paperivuoka ja tikku 6 kpl


4,00€ 2,00€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.10€

Babyshower-paperivuuilla koristelet ja tarjoilet vaivattomasti muffinit, cupcaket, pullat, sämpylät, briossit ja tuulihatut. Paperivuuan kanssa tulee pieni ja sievä koristetikku, jolla viimeistelet leivonnaisesi ulkonäön. Koristetikkujen päässä on neljä erilaista hellyttävää hahmoa. Koristetikkuja voi käyttää myös erillään vuuista esim. coctailtikkujen tapaan.
Settiin kuuluu yhteensä 6 paperivuokaa ja kuusi koristetikkua. Hempeänväriset ja söpöt babyshower-paperivuuat sopivat babyshowereiden lisäksi myös muihin vauvajuhliin, ristiäisiin ja nimiäisin tai lapsen syntymäpäiväjuhliin. Paperivuuan värit käyvät sekä poika- että tyttölapsille.
Paperivuuan materiaali on kestävää kartonkia, jonka voi halutessaan käyttää myös uudelleen. Paperivuuat ja kruunukoristeet ovat kiireisen leipurin pelastus, koska ne on nopea taittaa vuuaksi ja käytön jälkeen ne voi hävittää tavallisen kartonkikeräysjätteen mukana.
KPL:
Yhteensopivia tuotteita:Huomioitavaa tuotteesta Babyshower-paperivuoka ja tikku 6 kpl

Vinkki:
Kiireisen leipurin ei aina tarvitse valmistaa kaikkea itse. Kaupasta ostetut muffinit ja cupcaket sujauttaa helposti paperivuokakääreeseen, koristeeksi riittää koristetikku ja hauskat ja nokkelat leivonnaiset ovat tarjoilua vaille valmiita.

Copyright © 2015 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Checkout Finland Oy (Y-tunnus: 2196606-6)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: info@pikkuleipuri.fi