< muut Babyshower
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Prinsessa-paperivuoka ja kruunukoriste 6 kpl
Ei varastossa, toimitusaika 3-4 viikkoa.

4,00€ 2,00€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.10€

Prinsessa-paperivuuilla koristelet ja tarjoilet vaivattomasti muffinit, cupcaket, pullat, sämpylät, briossit ja tuulihatut. Paperivuuan kanssa tulee pieni ja sievä kruunukoriste, jolla viimeistelet leivonnaisesi ulkonäön.
Settiin kuuluu yhteensä 6 paperivuokaa ja kuusi koristekruunua. Vaaleanpunaiset prinsessa-paperivuuat sopivat erityisen hyvin teemajuhliin, syntymäpäiville, babyshowereihin ja ristiäisiin.
Paperivuuan materiaali on kestävää kartonkia, jonka voi halutessaan käyttää myös uudelleen. Paperivuuat ja kruunukoristeet ovat kiireisen leipurin pelastus, koska ne on nopea taittaa vuuaksi ja käytön jälkeen ne voi hävittää tavallisen kartonkikeräysjätteen mukana.
KPL:
Yhteensopivia tuotteita:Huomioitavaa tuotteesta Prinsessa-paperivuoka ja kruunukoriste 6 kpl

Vinkki:
Kiireisen leipurin ei aina tarvitse valmistaa kaikkea itse. Kaupasta ostetut muffinit ja cupcaket sujauttaa helposti paperivuokakääreeseen, koristeeksi riittää kruunukoriste ja näyttävät ja kuninkaalliset leivonnaiset ovat tarjoilua vaille valmiita.

Copyright © 2015 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Checkout Finland Oy (Y-tunnus: 2196606-6)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: info@pikkuleipuri.fi