Babyshower
Paperiset koristevuoat
Muut
Leivontatarvikkeet
ALE
Eläinystävät-juhlaviiri

6,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.30€

Eläinystävät-juhlaviiri tuo sekä arkeen että juhlaan eläimellistä säihkettä. Viiri on helppo ja kevyt ripustettavaksi mm. kattoon, seinälle, valaisimeen, ikkunaan ja soveltuu mitä erilaisimpiin teemajuhliin.
Viiri sisältää seuraavat eläinhahmot:
pingviini, apina, flamingo, karhu, koala sekä kaksi lehteä. Pakettiin sisältyy naru, johon viirin hahmot pujotetaan.
Liitutaulu-tarrat (12 kpl)

3,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.15€

Liitutaulu-tarrat ovat hauska tapa arkistoida, nimetä, järjestää pikkuleipureiden leivontakaapin purnukat, nimikoida itse tehdyt lahjarasiat tai vaikkapa käyttää säilöntäpurkkien etiketteinä.
Tarra on mattapintainen ja muistuttaa liitutaulua, johon sekä lapsen että aikuisen on helppo kirjoittaa tai piirtää liiduilla.
Supersankarit-muottisetti 3 kpl

15,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.75€

Ne ovat täällä, supersankarimme Batman, Spiderman ja Superman!
Nämä klassikko sankarit hurmaavat leipurin kuin leipurin tarjoamalla näppärän vaihtoehdon mm. koristella kakut ja leivonnaiset itse. Supersankarit eivät jätä pulaan pienimpiäkään leipureita, sillä yksinkertaisimmillaan koriste syntyy muovaillen, silikonivuokaa apuna käyttäen esim. sokeri-/marsipaani- tai suklaamassasta.
Muotilla valmistat kolme erilaista sankarihahmoa/logoa, jotka ovat näppäriä koristeita vaikkapa kakun koristeluun. Eikä koristeen muovaaminen vie kuin muutaman minuutin. Erottuvamman koristeesta saa maalamalla väriä pintaan vaikka pastaväreillä! Muotti soveltuu erityisen hyvin juhlakakun, kuppikakkujen ja muiden leivonnaisten koristeiden valmistukseen.
Tähtien sota: Death Star-muotti

8,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.40€

Death Star –muotti on silikonista valmistettu muotti, joka on Tähtien sota muottisarjan erikoismuotti ja todellinen keräilijän aarre. Muotti koostuu kahdesta osasta, kannesta ja pohjasta.
Death Starin eli Kuoleman tähden pienimmätkin yksityiskohdat on kirjailtu muotin sisäosaan. Muotin ideana on valuttaa neste/taikina koottuun muottiin muotin päällä olevasta reiästä. Paistamisen tai jäädyttämisen jälkeen, valmis leivonnainen irrotetaan muotista avaamalla ja irrottamalla muotit varovasti irti toisistaan. Suosittelemme testaamaan muottia ensin esim. jääpalaa valmistamalla. Huom! Täyteen muottiin mahtuu yllättävän paljon nestettä, joten varaa jäädyttämiseen aikaa.
Tähtien sota–muottisarjan muotit ovat myös tyylikäs tuliaislahja elokuvaharrastajalle.
Savanni - koristelumuotti

16,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.80€

Savanni –koristelumuotti on huikea, useita yksityiskohtia sisältävä muotti, jolla valmistat kakkuihin ja leivonnaisiin upeita yksityiskohtia. Muotti sisältää seuraavat savannin asukkaat:
Kirahvin, leijonan, apinan ja elefantin, joiden lisäksi muotissa mm. ruohoa, pilviä, puita ja seeprakuvionti.
Muotti soveltuu aivan erityisesti sokeri- ja marsipaanimassalla valmistettaville koristeille, joiden yksityiskohtia voi korostaa kunkin leipurin taitotason mukaan mm. erivärisiä massoja käyttämällä, koristelukynillä, pastavärein, elintarvikemaaleilla ja –suihkeilla.
Robotit ja Monsterit - koristelumuotti

16,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.80€

Robotit ja Monsterit–koristelumuotti on huikeita pieniä yksityiskohtia sisältävä muotti, jolla valmistat upean ilmeen kakkuihin ja leivonnaisiin. Tämän muotin avulla jokainen leipuri pääsee hulluttelemaan ja todella nauttimaan oman kätensä jäljestä.
Muotti sisältää useita erilaisia robotti- ja monsterihahmoja, ruuveja, pultteja, vietereitä...
Muotti soveltuu aivan erityisesti sokeri- ja marsipaanimassalla valmistettaville koristeille, joiden yksityiskohtia voi korostaa kunkin leipurin taitotason mukaan mm. erivärisiä massoja käyttämällä, koristelukynillä, pastavärein, elintarvikemaaleilla ja –suihkeilla.
Koristepitsimuotti Olivia

9,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.45€

Koristepitsi Olivia on silikonista valmistettu pitsimuotti, joka koostuu pitsinauha- ja perhosmuoteista. Koristepitsi Olivialla teet koristeita helposti vaikka lasten kanssa, koska koristeiden valmistus on nopeaa ja perhospitsiä pystyvät irrottamaan myös pienet sormet. Perhosmuotilla teet esimerkiksi kuppikakkujen päälle yksilölliset koristeet, koska jokainen perhonen on hieman erilainen ja pitsinauha sopii vaikka prinsessakutsujen syötäviksi käsirenkaiksi kunhan kiinnityksen tekee huolella.
Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen.

Pitsiainesta, jota muotin lisäksi tarvitset, myyvät leivonta-alan erikoisliikkeet.
Koristepitsimuotti Sofia

9,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.45€

Koristepitsi Sofia on silikonista valmistettu pitsimuotti, jonka upea ruusukuviointi sopii erityisen hyvin juhla- ja hääkakkuihin. Koristepitsi Sofian pitsikuvioinnissa pitsi laskostuu kauniisti kuin oikea kangas kakun reunaan. Käsittelethän valmista pitsikoristetta erityisen varovasti, koska tämä ohut pitsikoriste rikkoontuu helposti. Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Valmista kakkupitsiä voi leikata saksilla/veitsellä, jolloin saat pitsikoristeesta juuri mieleisesi. Pitsin kiinnittäminen leivonnaisen pintaan onnistuu kostuttamalla kiinnityskohtaa ja liimaamalla pitsi siihen. Pitsiainesta, jota muotin lisäksi tarvitset, myyvät leivonta-alan erikoisliikkeet.
Ornamenttimuotti Matilda

9,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.45€

Ornamenttimuotti Matilda on silikonista valmistettu ornamenttimuotti, jonka upea satiininauha kuviointi sopii erityisen hyvin kerros- ja hääkakkuihin. Ornamenttimuotti on hieman paksumpi kuin pitsimuotit ja näin helppokäyttöisempi koristeiden tekoon.
Huomioihan, että paksumpi muotti, vaatii enemmän koristemassaa, jolloin kuivumisaika on pidempi kuin pitsimuoteissa.
Jos haluat käyttää valmista ornamenttikoristetta pyöreän kakun reunalla, muistathan taivuttaa koristeen ennen kuin se kovettuu.
Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen.

Ornamenttimuotti Viktoria

9,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.45€

Ornamenttimuotti Viktoria on silikonista valmistettu ornamenttimuotti, jonka koukeroinen kuvio sopii kaikenlaisten leivonnaisten koristeluun.
Ornamenttimuotti on hieman paksumpi kuin pitsimuotit ja näin helppokäyttöisempi koristeiden tekoon. Huomioihan, että paksumpi muotti, vaatii enemmän koristemassaa, jolloin kuivumisaika on pidempi kuin pitsimuoteissa.
Jos haluat käyttää valmista ornamenttikoristetta pyöreän kakun reunalla, muistathan taivuttaa koristeen ennen kuin se kovettuu.
Mikäli käytät ornamenttimuottien kanssa koristemassana pitsiainetta, katso tarkemmat ohjeet pitsimuottien alta.
Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen.


Copyright © 2015 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Checkout Finland Oy (Y-tunnus: 2196606-6)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: info@pikkuleipuri.fi