< muut Keksimuotit
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Sydänkoirat-keksimuotti 3 kpl
Ei varastossa, toimitusaika 3-4 viikkoa.

4,50€
josta SOS-lapsikylälle 0.20€

Sydänkoirat –keksimuotti koostuu kolmesta pienestä ja söpöstä keksimuotista,jolla voit leipoa mm. keksejä, pieniä piiraita, ohuita leipäsiä tai hyödyntää muottia koristeiden valmistukseen.
Kaunis koriste hedelmäsalaattiin syntyy lähes kypsästä hunaja- tai cantalope melonista, kun leikkaat melonista ohuen viipaleen, josta painat muotilla koristeet. Tällä muotilla on innostavaa leipoa myös lasten kanssa.
Muotti on kaksiosainen: reunamuotin sisällä on leimasimen kaltainen kuviointimuotti, jolla etenkin lasten on helppo painaa kekseihin hahmojen kuviot.
Muotti on muovia ja sen voi turvallisesti pestä pesukoneessa.
KPL:
Yhteensopivia tuotteita:Huomioitavaa tuotteesta Sydänkoirat-keksimuotti 3 kpl


MITAT: koirat: pituus 5,3cm, leveys 3,7cm ja paksuus 3,8cm. Piparkakku halkaisija 4cm, paksuus 3,6cm.Vinkki:
Valmiista kekseistä saat persoonalliset koristelemalla ne itse mm. sokerikuorrutteella, nonparelleilla, suklaalla.
Myös candy meltsejä sulattamalla saa syötävää ”maalia”, jolla lapsikin pystyy maalaamaan keksit sivellintä apuna käyttäen.Pikkuleipuri suosittelee:
Sydänkoira –pullat.
Tämä ohje on sovellettu vanhanajan tähtipulla ohjeesta. Leivo pullataikinasta pyöreitä pullia ja jätä pullat liinan alle nousemaan. Ota sydänkoirat muoteilla muro- tai piparkakkutaikinasta keksejä, asettele ne kananmunalla voideltujen pullien päälle ja paina kevyesti keksit kiinni pullan pintaan. Paista 225c 8-10 minuuttiin, kunnes pullat ovat kauniin kullanruskeita.

Copyright © 2015 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Checkout Finland Oy (Y-tunnus: 2196606-6)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: info@pikkuleipuri.fi