< muut Sarjamuotit
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Autot-muotti


15,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.75€

Autot-muotti on reilun kokoinen silikonivuoka, joka soveltuu parhaiten muffinien, pienten kakkujen ja sämpylöiden valmistukseen. Myös kylmät herkut kuten pienet jäätelöautot valmistaa tällä muotilla hetkessä.
Sarjamuotissa on kolme erilaista autoa, jota kutakin on muotissa kaksi.
Jos paistat muotilla hiivaa tai leivinjauhetta sisältävää taikinaa, huomioithan taikinan kohoamisen. Muotista yli paistuneiden sämpylä-autojen ja leivonnaisten pohjaa on kuitenkin helppo siistiä veitsellä. Jos taas taikinaa on muotissa liian vähän, voi autosta helposti jäädä renkaat pois.

KPL:
Yhteensopivia tuotteita:Huomioitavaa tuotteesta Autot-muotti


MITAT:pituus 22,3cm, leveys 23,2cm ja paksuus 5cm.

Pikkuleipuri suosittelee: Jäätelöautot ovat hauska ja omaperäinen tarjottava vaikkapa pienten poikien juhliin tai babyshowereihin.
Jos käytät valmista jäätelöä, anna sen pehmitä hetki huoneenlämmössä ja sekoita se kulhossa notkeaksi. Pyöräytä halutessasi sekaan myös lempijäätelökastikettasi, jolloin saat jäätelöihin kauniit raidat. Annostele seos vuokiin ja koveta pakkasessa.
Autoja on hauska myös tuunata. Esim. renkaisiin saat hienot yksityiskohdat, laittamalla niihin pyöreät englanninlakut ennen jäätelömassan kaatamista vuokaan.

Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Tämä siilikonimuotti kestää pakastamista (-40c) sekä uunissa leipomisen (+210c). Muotin voi pestä pesukoneessa ja se on myös mikronkestävä.
Copyright © 2015 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Checkout Finland Oy (Y-tunnus: 2196606-6)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: info@pikkuleipuri.fi