< muut Sarjamuotit
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Eläinhahmot-muotti
Tuote on loppu, toistaiseksi ei tilattavissa!

8,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.40€

EI TÄLLÄ HETKELLÄ MYYNNISSÄ!
Eläinhahmot-muotti on monipuolinen koristelu- ja leivontamuotti, jolla valmistat sekä lämpimiä että kylmiä koristeita ja leivonnaisia. Muotissa on kolme hahmoa: Leijona, virtahepo ja nalle, jota kutakin muotissa kaksi.
Muotin silikoni on erityisen pehmeää ja ohutta, mikä tekee siitä helposti käsiteltävän esim. irrottaessasi siitä suklaakoristeen tai jäätelön. Muotti soveltuu erityisen hyvin suklaiden, karkkien, keksien ja muiden pienten koristeiden ja leivonnaisten valmistukseen. Hauskat kotitekoiset jäätelötikut onnistuvat myös tällä muotilla!
Yhteensopivia tuotteita:Huomioitavaa tuotteesta Eläinhahmot-muotti


MITAT:pituus 20,9cm, leveys 11,5cm ja paksuus 2cm.

Vinkki:
Tällä muotilla voit myös tehdä pieniä ei-syötäviä lahjoja esimerkiksi lastenkutsujen vieraille. Kauniit, pienet muistot voivat olla eläinhahmo saippuat tai vaikkapa eläinhahmot muovailuvahasta, jonka voi kotona jälleen muovailla uudelleen.
Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Tämä siilikonimuotti kestää pakastamista (-40c) sekä uunissa leipomisen (+220c).
Muotin voi pestä pesukoneessa ja se on myös mikronkestävä. Se on myrkytön, hajuton ja mauton, sekä sillä on FDA:n sertifikaatti.
Copyright © 2015 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Checkout Finland Oy (Y-tunnus: 2196606-6)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: info@pikkuleipuri.fi