< muut Sarjamuotit
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Joulutunnelmaa-muotti


8,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.40€

Joulutunnelmaa-muotti on monipuolinen koristelu- ja leivontamuotti, jolla valmistat sekä lämpimiä että kylmiä koristeita ja leivonnaisia.
Muotissa on kolmea erilaista kuviota: Joulupukki, joulukuusi ja nalle. Muotin silikoni on erityisen pehmeää ja ohutta, mikä tekee siitä helposti käsiteltävän esim. irrottaessasi siitä suklaakoristeen tai jäätelön.
Muotti soveltuu erityisen hyvin suklaiden, karkkien, keksien ja muiden pienten koristeiden ja leivonnaisten valmistukseen. Hauskat kotitekoiset jäätelötikut onnistuvat myös tällä muotilla!
KPL:
Yhteensopivia tuotteita:Huomioitavaa tuotteesta Joulutunnelmaa-muotti


MITAT:pituus 21,5cm, leveys 11cm ja paksuus 2cm.

Vinkki:
Tällä muotilla voit myös tehdä pieniä ei-syötäviä koristeita esimerkiksi pikkujouluihin. Kauniit, pienet muistot voivat olla jouluiset saippuapalat tai joulukuusen koristeet vaikka taikataikinasta tai kuivuessa kovettuvasta puumassasta. Koristele ja maalaa mielesi mukaan.
Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Tämä siilikonimuotti kestää pakastamista (-40c) sekä uunissa leipomisen (+220c).
Muotin voi pestä pesukoneessa ja se on myös mikronkestävä. Se on myrkytön, hajuton ja mauton, sekä sillä on FDA:n sertifikaatti.Suklaakonvehtien koristelussa on vain mielikuvitus rajana! Sekoita suklaan joukkoon vaikka strösseleitä, maalaa tai väritä suklaata kimaltavilla elintarvikemaaleilla, nosta yksityiskohdat esiin erivärisillä candy melts-suklailla tms.
Copyright © 2015 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Checkout Finland Oy (Y-tunnus: 2196606-6)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: info@pikkuleipuri.fi