< muut Sarjamuotit
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Kruunut-muotti


19,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.95€

Kruunut-muotti on ylellinen ja kauniita yksityiskohtia sisältävä silikonimuotti, jolla leivot sekä makeita että suolaisia leivonnaisia. Kruunumuotissa on kolme erilaista kruunua, joita kutakin on muotissa kaksi.
Muotin pohjassa on hyvin kauniit koristekirjailut, jotka erottuvat edukseen parhaiten kakku- ja leivostaikinassa, koristemassoissa ja –kiilteissä.
Ohut silikoni vuoka on hyvin taipuisa ja näin siitä on helppo irrottaa valmiit leivonnaiset. Kruunu- leivonnaiset sopivat niin prinssien kuin prinsessojenkin juhliin tai esimerkiksi babyshowereihin.
KPL:
Yhteensopivia tuotteita:Huomioitavaa tuotteesta Kruunut-muotti


MITAT:pituus 25,5cm, leveys 17,5cm ja paksuus 3cm.

Pikkuleipuri suositelee:
Kruunu-muotilla voit tehdä esimerkiksi herkullisia tuorejuustokakkusia. Valmistusvaiheessa suosittelemme tekemään pohjan ensin, joka tuotekuvissa tehty domino-keksimurusta ja voista. Pohjan voi jäädyttää pakkasessa, jonka jälkeen se on helppo irrottaa jäisenä pois muotista.Tuotekuvien tuorejuustokakkuset on täytetty mansikka-tuorejuustotäytteellä, jonka päällä on ohut valkosuklaa kuori. Tämä tehtiin levittämällä muotin pohjalle ohut kerros sulatettua valkosuklaata, sen jälkeen muutaman minuutin kovetus pakkasessa, jonka päälle kaadettiin tuorejuustotäyte ja päällimmäiseksi keksipohja.Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Tämä siilikonimuotti kestää pakastamista (-40c) sekä uunissa leipomisen (+230c). Muotin voi pestä pesukoneessa ja se on myös mikronkestävä. Se on myrkytön, hajuton ja mauton, sekä sillä on FDA:n sertifikaatti.
Copyright © 2015 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Checkout Finland Oy (Y-tunnus: 2196606-6)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: info@pikkuleipuri.fi