< muut Sarjamuotit
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Luminen joulu-muotti
Tuote on loppu, toistaiseksi ei tilattavissa!

8,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.40€

EI TÄLLÄ HETKELLÄ MYYNNISSÄ!
Luminen joulu-muotti sisältää kuusi erilaista joulu-aiheista hahmoa: Lumiukko, joulupukki, joulusukka, joulukuusi, tikkunekku ja lahjapaketti.
Muotilla voit leipoa ja koristella sekä kylmiä että lämpimiä makeisia ja koristeita. Muotti soveltuu myös saippuan ja muiden ei-syötävien massojen valmistukseen.
Tämä silikonimuotti on kestävää ja ohutta materiaalia, jossa esimerkiksi jäädytät pikkujoulujen boolimaljan jääpalat tai kuppikakkuihin sokeriset koristeet.
Yhteensopivia tuotteita:Huomioitavaa tuotteesta Luminen joulu-muotti


MITAT:pituus 21cm, leveys 10cm ja paksuus 1,5cm.

Vinkki:
Jos haluat valmistaa muotilla sokerimassalla tehtyjä kakun koristeita, huomioithan muotin koon ja syvyyden. Halutessasi sirompia koristeita, täytä muotti vain osittain, jolloin koristeista tulee ohuempia ja ne on helppo kiinnittää vaikka kakun reunaan tai leivonnaisen päälle.

Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Tämä siilikonimuotti kestää pakastamista (-60c) sekä uunissa leipomisen (+240c). Muotin voi pestä pesukoneessa ja se on myös mikronkestävä.Suklaakonvehtien ja karkkien koristelussa on vain mielikuvitus rajana! Sekoita suklaan joukkoon vaikka strösseleitä, maalaa tai väritä suklaata tai karkkimassaa kimaltavilla tai värikkäillä elintarvikemaaleilla, nosta yksityiskohdat esiin erivärisillä candy melts-suklailla tms.
Copyright © 2015 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Checkout Finland Oy (Y-tunnus: 2196606-6)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: info@pikkuleipuri.fi