< muut Sarjamuotit
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Lusikat-muotti


8,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.40€

Lusikat-muotti on silikonista valmistettu muotti, joka koostuu 6 pienestä teelusikkaa muistuttavasta muotista. Muotti soveltuu pienen kokonsa vuoksi erityisen hyvin makeisten, keksien ja koristeiden leivontaan. Lusikkakeksit ja -suklaat yllättävät sekä aikuisten että lastenjuhlien vieraat.
Muotin syvyys (lusikoiden paksuus) on säädeltävissä leivottavan massan määrällä ja soveltuukin näin erityisen hyvin sekä pienille että isommille leipureille. Materiaalina ohut silikoni on pehmeä ja helppokäyttöinen, jonka voi pestä astianpesukoneessa.
KPL:
Yhteensopivia tuotteita:Huomioitavaa tuotteesta Lusikat-muotti


MITAT: pituus 21cm, leveys 10,6cm ja paksuus 1,5cm.

Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Tämä siilikonimuotti kestää pakastamista (-40c) sekä uunissa leipomisen (+210c). Muotin voi pestä pesukoneessa ja se on myös mikronkestävä.Pikkuleipurin herkkukaakao:
Tarvitaan: Kuumaa maitoa/kaakaota, lusikat muotilla valmistettu suklaalusikka
Tee näin: Lämmitä maito/kaakao kuumaksi kattilassa tai mikroaaltouunissa. Kaada mukiin ja dippaa suklaalusikka kuumaan juomaan ja hämmästy! Nauti höyryävän herkullinen juoma parhaassa seurassa.


Copyright © 2015 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Checkout Finland Oy (Y-tunnus: 2196606-6)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: info@pikkuleipuri.fi