< muut Sarjamuotit
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Merielämää-muotti
Tuote on loppu, toistaiseksi ei tilattavissa!

8,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.40€

Merielämää-muotti sisältää kahdeksan erilaista vedeneläin-hahmoa: Pingviini, meduusa, mustekala, valas, delfiini sekä kolme erilaista kalaa.
Muotilla voit leipoa ja koristella sekä kylmiä että lämpimiä makeisia, leivonnaisia ja koristeita. Muotti soveltuu myös saippuan ja muiden ei-syötävien massojen valmistukseen.
Tämä silikonimuotti on kestävää ja ohutta materiaalia, jossa esimerkiksi jäädytät nopeasti synttärikutsujen boolimaljan jääpalat.
Yhteensopivia tuotteita:Huomioitavaa tuotteesta Merielämää-muotti


MITAT:pituus 13,9cm, leveys 9,4cm ja paksuus 1,6cm.

Vinkki:
Jos haluat valmistaa muotilla sokerimassalla tehtyjä kakun koristeita, huomioithan muotin koon ja syvyyden. Halutessasi sirompia koristeita, täytä muotti vain osittain, jolloin koristeista tulee ohuempia ja ne on helppo kiinnittää vaikka kakun reunaan tai leivonnaisen päälle.

Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Tämä siilikonimuotti kestää pakastamista (-60c) sekä uunissa leipomisen (+240c). Muotin voi pestä pesukoneessa ja se on myös mikronkestävä.
Copyright © 2015 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Checkout Finland Oy (Y-tunnus: 2196606-6)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: info@pikkuleipuri.fi