< muut Sarjamuotit
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Pahat possut- muotti


12,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.60€

Angry Birds -animaation innoittamana Pahat possut-muotti on viimeinkin myynnissä myös Suomessa. Pahat possut –muotti on humoristinen ja todella monipuolinen koristelu- ja leivontamuotti, jolla valmistat sekä lämpimiä että kylmiä koristeita ja leivonnaisia. Muotissa on 15 erilaista possuhahmoa, joilla loihdit todella näyttävät possukoristeet myös perheen pienimpien leipureiden kanssa.
Muotin silikoni on erityisen pehmeää ja ohutta, mikä tekee siitä helposti käsiteltävän esim. irrottaessasi siitä suklaakoristeen tai jäätelön. Muotti soveltuu erityisen hyvin suklaiden, karkkien, keksien ja muiden pienten koristeiden ja leivonnaisten valmistukseen. Hauskat kotitekoiset jäätelötikut onnistuvat myös tällä muotilla.

KPL:
Yhteensopivia tuotteita:Huomioitavaa tuotteesta Pahat possut- muotti


MITAT: pituus 20,8cm x leveys 10,8cm. Yhden possuhahmon läpimitta 2,9cm

Vinkki:
Suklaata valmistaessa kannattaa kopauttaa suklaamassaa sisältävää muottia muutamia kertoja vasten leivonta-alustaa, jotta mahdolliset ilmakuplat poistuvat. Muotissa on paljon pieniä yksityiskohtia, jotka voi halutessaan viimeistellä esimerkiksi pastavärein tai muilla syötävillä väreillä.Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Tämä siilikonimuotti kestää pakastamista (-40c) sekä uunissa leipomisen (+240c). Muotin voi pestä tiskikoneessa ja se on myös mikronkestävä. Se on myrkytön, hajuton ja mauton.
Copyright © 2015 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Checkout Finland Oy (Y-tunnus: 2196606-6)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: info@pikkuleipuri.fi