< muut Sarjamuotit
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Pikku dinot- muotti


8,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.40€

Pikku dinot -muotti on söpö ja pieniä yksityiskohtia sisältävä sarjamuotti. Muotissa on 4 pienempää, erilaista dinohahmoa, jota kutakin 3 kappaletta (yhteensä 12).
Muotilla on erityisen hauska tehdä myös perheen pienimpien kanssa kauniita suklaaherkkuja, joiden koristelussa vain mielikuvitus on rajana.
Muotin silikoni on pehmeää ja ohutta, mikä tekee siitä helposti käsiteltävän esim. irrottaessasi siitä suklaakoristeen. Muotti soveltuu erityisen hyvin suklaiden, karkkien, keksien ja muiden pienten koristeiden ja leivonnaisten valmistukseen.

KPL:
Yhteensopivia tuotteita:Huomioitavaa tuotteesta Pikku dinot- muotti


MITAT: pituus 23cm x leveys 10,8cm x paksuus 1,8cm (koko muotti)

Vinkki:
Suklaiden valmistus on helppoa. Sulata suklaa vesihauteessa tai alhaisella teholla mikroaaltouunissa. Kaada sulanut suklaa muottiin, jonka pohjalle olet halutessasi lisännyt koristeita tai makuaineita. Suklaiden valmistukseen voi myös käyttää useita erivärisiä suklaita, jolloin muotin yksityiskohdat erottuvat parhaiten. Lisäksi koristeiksi ja makua antamaan voi käyttää nonparelleja, kaakaonibsejä, sormisuolaa, mausteita, sitruunan tai limen kuorta sekä pähkinämurua tai kuivattuja marjoja. Toimii myös loistavasti raakasuklaaherkuissa.Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Tämä siilikonimuotti kestää pakastamista (-40c) sekä uunissa leipomisen (+230c). Muotin voi pestä tiskikoneessa ja se on myös mikronkestävä. Se on myrkytön, hajuton ja mauton.
Copyright © 2015 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Checkout Finland Oy (Y-tunnus: 2196606-6)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: info@pikkuleipuri.fi