Pitsi- ja ornamenttimuotit
Sarjamuotit
Koristevuoat
Kakkumuotit
Keksimuotit
Silikonimuotit
Leivontatarvikkeet
ALE
Pääsiäismunat- muotti

12,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.60€

Pääsiäismunat-muotti sisältää kolmea erilaista koristeltua muotoa.
Muotilla voit leipoa ja koristella sekä kylmiä että lämpimiä makeisia ja koristeita. Muotti soveltuu myös saippuan ja muiden ei-syötävien massojen valmistukseen.
Tämä silikonimuotti on kestävää ja ohutta materiaalia, jossa esimerkiksi valmistat herkulliset konvehdit tai pääsiäiskakun sokeriset koristeet.
Ankat- muotti

12,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.60€

Ankat-muotti on hauska ja monikäyttöinen.
Muotilla voit leipoa ja koristella sekä kylmiä että lämpimiä makeisia ja koristeita. Muotti soveltuu myös saippuan ja muiden ei-syötävien massojen valmistukseen.
Tämä silikonimuotti on kestävää ja ohutta materiaalia, jossa esimerkiksi valmistat herkulliset konvehdit tai vaikka pääsiäiskakun sokeriset koristeet.
Koristepitsimuotti Olivia

9,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.45€

Koristepitsi Olivia on silikonista valmistettu pitsimuotti, joka koostuu pitsinauha- ja perhosmuoteista. Koristepitsi Olivialla teet koristeita helposti vaikka lasten kanssa, koska koristeiden valmistus on nopeaa ja perhospitsiä pystyvät irrottamaan myös pienet sormet. Perhosmuotilla teet esimerkiksi kuppikakkujen päälle yksilölliset koristeet, koska jokainen perhonen on hieman erilainen ja pitsinauha sopii vaikka prinsessakutsujen syötäviksi käsirenkaiksi kunhan kiinnityksen tekee huolella.
Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen.

Pitsiainesta, jota muotin lisäksi tarvitset, myyvät leivonta-alan erikoisliikkeet.
Koristepitsimuotti Sofia

9,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.45€

Koristepitsi Sofia on silikonista valmistettu pitsimuotti, jonka upea ruusukuviointi sopii erityisen hyvin juhla- ja hääkakkuihin. Koristepitsi Sofian pitsikuvioinnissa pitsi laskostuu kauniisti kuin oikea kangas kakun reunaan. Käsittelethän valmista pitsikoristetta erityisen varovasti, koska tämä ohut pitsikoriste rikkoontuu helposti. Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Valmista kakkupitsiä voi leikata saksilla/veitsellä, jolloin saat pitsikoristeesta juuri mieleisesi. Pitsin kiinnittäminen leivonnaisen pintaan onnistuu kostuttamalla kiinnityskohtaa ja liimaamalla pitsi siihen. Pitsiainesta, jota muotin lisäksi tarvitset, myyvät leivonta-alan erikoisliikkeet.
Ornamenttimuotti Matilda

9,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.45€

Ornamenttimuotti Matilda on silikonista valmistettu ornamenttimuotti, jonka upea satiininauha kuviointi sopii erityisen hyvin kerros- ja hääkakkuihin. Ornamenttimuotti on hieman paksumpi kuin pitsimuotit ja näin helppokäyttöisempi koristeiden tekoon.
Huomioihan, että paksumpi muotti, vaatii enemmän koristemassaa, jolloin kuivumisaika on pidempi kuin pitsimuoteissa.
Jos haluat käyttää valmista ornamenttikoristetta pyöreän kakun reunalla, muistathan taivuttaa koristeen ennen kuin se kovettuu.
Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen.

Ornamenttimuotti Viktoria

9,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.45€

Ornamenttimuotti Viktoria on silikonista valmistettu ornamenttimuotti, jonka koukeroinen kuvio sopii kaikenlaisten leivonnaisten koristeluun.
Ornamenttimuotti on hieman paksumpi kuin pitsimuotit ja näin helppokäyttöisempi koristeiden tekoon. Huomioihan, että paksumpi muotti, vaatii enemmän koristemassaa, jolloin kuivumisaika on pidempi kuin pitsimuoteissa.
Jos haluat käyttää valmista ornamenttikoristetta pyöreän kakun reunalla, muistathan taivuttaa koristeen ennen kuin se kovettuu.
Mikäli käytät ornamenttimuottien kanssa koristemassana pitsiainetta, katso tarkemmat ohjeet pitsimuottien alta.
Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen.
Hello Kitty-muotti

12,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.60€

Hello Kitty-muotti on monipuolinen koristelu- ja leivontamuotti, jolla valmistat sekä lämpimiä että kylmiä koristeita ja leivonnaisia. Muotissa on yhteensä 15 Hello Kitty -hahmoa (2 erilaista), jolla on helppo valmistaa yhdellä kerralla useampi koriste/leivonnainen.
Muotin silikoni on erityisen pehmeää ja ohutta, mikä tekee siitä helposti käsiteltävän esim. irrottaessasi siitä suklaakoristeen tai keksin. Muotti soveltuu erityisen hyvin suklaiden, karkkien, keksien ja muiden pienten koristeiden ja leivonnaisten valmistukseen.
Lusikat-muotti

8,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.40€

Lusikat-muotti on silikonista valmistettu muotti, joka koostuu 6 pienestä teelusikkaa muistuttavasta muotista. Muotti soveltuu pienen kokonsa vuoksi erityisen hyvin makeisten, keksien ja koristeiden leivontaan. Lusikkakeksit ja -suklaat yllättävät sekä aikuisten että lastenjuhlien vieraat.
Muotin syvyys (lusikoiden paksuus) on säädeltävissä leivottavan massan määrällä ja soveltuukin näin erityisen hyvin sekä pienille että isommille leipureille. Materiaalina ohut silikoni on pehmeä ja helppokäyttöinen, jonka voi pestä astianpesukoneessa.
Merielämää-muotti

8,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.40€

Merielämää-muotti sisältää kahdeksan erilaista vedeneläin-hahmoa: Pingviini, meduusa, mustekala, valas, delfiini sekä kolme erilaista kalaa.
Muotilla voit leipoa ja koristella sekä kylmiä että lämpimiä makeisia, leivonnaisia ja koristeita. Muotti soveltuu myös saippuan ja muiden ei-syötävien massojen valmistukseen.
Tämä silikonimuotti on kestävää ja ohutta materiaalia, jossa esimerkiksi jäädytät nopeasti synttärikutsujen boolimaljan jääpalat.
Autot-muotti

15,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.75€

Autot-muotti on reilun kokoinen silikonivuoka, joka soveltuu parhaiten muffinien, pienten kakkujen ja sämpylöiden valmistukseen. Myös kylmät herkut kuten pienet jäätelöautot valmistaa tällä muotilla hetkessä.
Sarjamuotissa on kolme erilaista autoa, jota kutakin on muotissa kaksi.
Jos paistat muotilla hiivaa tai leivinjauhetta sisältävää taikinaa, huomioithan taikinan kohoamisen. Muotista yli paistuneiden sämpylä-autojen ja leivonnaisten pohjaa on kuitenkin helppo siistiä veitsellä. Jos taas taikinaa on muotissa liian vähän, voi autosta helposti jäädä renkaat pois.

Lego-muottisetti 2 kpl

24,90€
josta SOS-lapsikylälle 1.20€

Legot ovat taas täällä!
Lego-muottisetti koostuu kahdesta silikonisesta muotista, lego-ukko ja legopala muoteista. Legoukkoja muotissa 8kpl ja legopaloja 10kpl.
Legomuoteilla pääset valmistamaan syötäviä legoherkkuja, jotka ovat takuulla sekä leipurien että vieraiden mieleen. Muotti soveltuu erityisen hyvin makeisten valmistukseen. Pienten leipureiden kanssa legomakeisten valmistus on todella helppoa; sulatat vain suklaan, kaadat sen muottiin ja annat kovettua jääkaapissa.
Erivärisiä legomakeisia saat sulattamalla candy melts suklaanappeja, joita saa leivonta-alan erikoisliikkeistä monissa eri väreissä.

Kruunut-muotti

19,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.95€

Kruunut-muotti on ylellinen ja kauniita yksityiskohtia sisältävä silikonimuotti, jolla leivot sekä makeita että suolaisia leivonnaisia. Kruunumuotissa on kolme erilaista kruunua, joita kutakin on muotissa kaksi.
Muotin pohjassa on hyvin kauniit koristekirjailut, jotka erottuvat edukseen parhaiten kakku- ja leivostaikinassa, koristemassoissa ja –kiilteissä.
Ohut silikoni vuoka on hyvin taipuisa ja näin siitä on helppo irrottaa valmiit leivonnaiset. Kruunu- leivonnaiset sopivat niin prinssien kuin prinsessojenkin juhliin tai esimerkiksi babyshowereihin.
Kesäkukkia-muotti

12,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.60€

Kesäkukkia-muotti koostuu kolmesta eri kukasta, joita kutakin on muotissa kaksi.
Reilun kokoinen silikonivuoka soveltuu parhaiten muffinien, pienten kakkujen ja sämpylöiden leipomiseen sekä annosjäätelöiden- ja jäädykkeiden valmistukseen.
Silikoninen muotti on taipuisa, kestävä ja helppo pitää puhtaana. Muotin kukkakuviointi on selkeä ja linjakas, joten kuvio erottuu hyvin myös sämpylä- ja pullataikinaa leivottaessa.
Tähtien sota: Han Solo-muotti

8,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.40€

Han Solo–muotti on silikonista valmistettu muotti, joka koostuu yhdestä isosta ja kuudesta pienestä ja hyvin ohuesta Han Solo-muotista. Muotti soveltuu pienen kokonsa vuoksi erityisen hyvin makeisten, keksien ja koristeiden leivontaan.
Ohuet Han Solo-suklaat ihastuttavat erityisesti aikuisten juhlissa ja ne voi valmistaa esim. raakasuklaasta ja maustaa vaikkapa chilillä, inkiväärillä tai sitruunankuorella.
Muotin pienimmät Han Solot ovat hyvin ohuita, joten huomioithan tämän käsittelyssä.
Tähtien sota–muottisarjan muotit ovat myös tyylikäs tuliaislahja elokuvaharrastajalle.
Tähtien sota: Darth Vader-muotti

8,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.40€

Darth Vader–muotti on silikonista valmistettu muotti, joka koostuu kuudesta pienemmästä Darth Vader kypärä-muotista.
Muotti soveltuu pienen kokonsa vuoksi erityisen hyvin pienten suupalojen ja makeisten leivontaan. Paistoitpa muoteissa coctail-lihapullia aikuisten juhliin tai Darth Vader-tikkunekkuja lastenjuhliin, herkut ovat takuulla juhlien puhutuin aihe.
Näyttävät tummasuklaa kakunkoristeet syntyvät myös hetkessä tällä muotilla.
Tähtien sota–muottisarjan muotit ovat myös tyylikäs tuliaislahja elokuvaharrastajalle.
Tähtien sota: R2D2-muotti

8,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.40€

R2D2–muotti on silikonista valmistettu muotti, joka koostuu yhdestä isosta ja neljästä pienemmästä R2D2 robotti-muotista.
Muotti soveltuu pienen kokonsa vuoksi erityisen hyvin makeisten, keksien ja koristeiden leivontaan. R2D2 keksit ja suklaat ihastuttavat varmasti, sekä aikuisten että lasten juhlissa. Muotin pienimmät robotit ovat hyvin ohuita, joten huomioithan tämän myös paisto-ajoissa.
Tähtien sota–muottisarjan muotit ovat myös tyylikäs tuliaislahja elokuvaharrastajalle.
Tähtien sota: Millenium Falcon-muotti

8,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.40€

Millenium Falcon–muotti on silikonista valmistettu muotti, joka koostuu kahdesta keskisuuresta Millenium Falcon avaruusalus -muotista.
Muotti soveltuu mm. suolaisten ja makeiden leivonnaisten, koristeiden, hyytelöiden ja jäädykkeiden sekä jääpalojen valmistukseen.
Lahjaidea: Millenium Falcon–muotin koko on loistava esim. kotitekoisen saippuan tai kynttilän valmistukseen.
Tähtien sota–muottisarjan muotit ovat myös tyylikäs tuliaislahja elokuvaharrastajalle.
Tähtien sota: Starfighter-muotti

8,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.40€

Starfighter–muotti on silikonista valmistettu muotti, joka koostuu kuudesta pienemmästä Starfighter avaruushävittäjä-muotista.
Muotti soveltuu mm. makeisten, koristeiden ja jääpalojen valmistukseen. Muotti on tarkoitettu pienten koristeiden ja leivonnaisten valmistukseen, joten huomioihan tämän paistoajoissa. Tämä muotti soveltuu erityisen hyvin pienten makeisten, esim. lakritsifudgen valmistukseen.
Tähtien sota–muottisarjan muotit ovat myös tyylikäs tuliaislahja elokuvaharrastajalle.
Tähtien sota: Stormtrooper-muotti

8,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.40€

Stormtrooper–muotti on silikonista valmistettu muotti, joka koostuu kuudesta pienemmästä Stormtrooper kypärä-muotista.
Muotti soveltuu pienen kokonsa vuoksi erityisen hyvin pienten suupalojen ja makeisten leivontaan. Paistoitpa muoteissa coctail-lihapullia aikuisten juhliin tai Stormtrooper–tikkunekkuja lastenjuhliin, herkut ovat takuulla juhlien puhutuin aihe.
Näyttävät valkosuklaa kakunkoristeet syntyvät myös hetkessä tällä muotilla.
Tähtien sota–muottisarjan muotit ovat myös tyylikäs tuliaislahja elokuvaharrastajalle
Tähtien sota: Death Star-muotti

8,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.40€

Death Star –muotti on silikonista valmistettu muotti, joka on Tähtien sota muottisarjan erikoismuotti ja todellinen keräilijän aarre. Muotti koostuu kahdesta osasta, kannesta ja pohjasta.
Death Starin eli Kuoleman tähden pienimmätkin yksityiskohdat on kirjailtu muotin sisäosaan. Muotin ideana on valuttaa neste/taikina koottuun muottiin muotin päällä olevasta reiästä. Paistamisen tai jäädyttämisen jälkeen, valmis leivonnainen irrotetaan muotista avaamalla ja irrottamalla muotit varovasti irti toisistaan. Suosittelemme testaamaan muottia ensin esim. jääpalaa valmistamalla. Huom! Täyteen muottiin mahtuu yllättävän paljon nestettä, joten varaa jäädyttämiseen aikaa.
Tähtien sota–muottisarjan muotit ovat myös tyylikäs tuliaislahja elokuvaharrastajalle.
Nukkuva vauva-muotti

12,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.60€

Nukkuva vauva –silikonimuotti on yksi suosituimmista kakunkoristeista, eikä ihme, sillä koristeen tekeminen on todella yksinkertaista eikä vie paljon aikaa.
Muotilla valmistat yhden kolmiulotteisen (3D) nukkuvan vauvan, joka pienestä koostaan huolimatta on todella näyttävä koriste ristiäis-/nimiäiskakun päällä tai vastaavien vauvakutsujen kakuissa. Eikä koristeen tekeminen vie kuin muutaman minuutin.
Huomioithan, että useat koristemassat alkavat helposti sulaa kostean kakun pinnalla, joten asettele koristeet kakun päälle vasta hetkeä ennen tarjoilua.
Jättikuppikakku-kakkumuotti

27,90€
josta SOS-lapsikylälle 1.35€

Jättikuppikakku–kakkumuotti on silikoninen muottisetti, jolla leivot sekä suolaisia että makeita leivonnaisia, kakkuja, leipiä tai vaikkapa jäädykkeitä. Ulkomuodoltaan muotti muistuttaa jättimäistä kuppikakkua eli cupcakea, mutta mielikuvituksellinen leipuri voi loihtia muotilla myös muunlaisia kakkuja esim. ampiaispesä –täytekakun.
Muotti koostuu kolmesta erillisestä osasta: päällysmuotti, väliosa ja pohjamuotti. Muotilla tehty jättimäinen kuppikakku sopii mainiosti esimerkiksi teemajuhliiin ja vastaa noin 25 pientä kuppikakkua.
Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Tämä siilikonimuotti kestää pakastamista (-40c) sekä uunissa leipomisen (+240c). Muotin voi pestä pesukoneessa ja se on myös mikronkestävä.
Lego kakkumuotti

19,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.95€

Lego–kakkumuotti on silikoninen muotti, jolla leivot sekä suolaisia että makeita leivonnaisia, kakkuja, leipiä tai vaikkapa jäädykkeitä. Muotti on tilavuudeltaan 0,7l ja soveltuu erityisen hyvin kakkupohjien leipomiseen. Muotti on normaalia kakkumuottia pienempi, joten jos olet tekemässä täytekakkua, suosittelemme leipomaan muotilla 2 kakkua ja kasaamaan ne vastakkain.
Huomioithan, että paistoaika on näin ollen lyhyempi. Muotin materiaali on pehmeää ja taipuisaa silikonia, joten kakut kannattaa paistaa muotti pellin päälle asetettuna ja jättää reilusti taikinalle tilaa nousta.
Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Tämä siilikonimuotti kestää pakastamista (-40c) sekä uunissa leipomisen (+210c). Muotin voi myös pestä pesukoneessa.
Koristelukynä

4,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.20€

Koristelukynä on mainio apuväline kakkujen, keksien ja leivonnaisten koristeluun. Kynää on myös lasten helppo käyttää. Ennen käyttöä kynässä oleva mäntä vedetään ulos, kynä täytetään halutulla koristemassa ja kiinnitetään mäntä takaisin. Koristelun aikana mäntää painetaan hitaasti alas, jolloin koristemassan määrää pystyy itse säätelemään.
Koristemassaksi soveltuvat esimerkiksi sulatettu suklaa, kermavaahto tai sokerikuorrute. Kynä on helppo pitää puhtaana ja sen osat voi pestä tiskikoneessa.
Supersankarit-muottisetti 3 kpl

15,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.75€

Ne ovat täällä, supersankarimme Batman, Spiderman ja Superman!
Nämä klassikko sankarit hurmaavat leipurin kuin leipurin tarjoamalla näppärän vaihtoehdon mm. koristella kakut ja leivonnaiset itse. Supersankarit eivät jätä pulaan pienimpiäkään leipureita, sillä yksinkertaisimmillaan koriste syntyy muovaillen, silikonivuokaa apuna käyttäen esim. sokeri-/marsipaani- tai suklaamassasta.
Muotilla valmistat kolme erilaista sankarihahmoa/logoa, jotka ovat näppäriä koristeita vaikkapa kakun koristeluun. Eikä koristeen muovaaminen vie kuin muutaman minuutin. Erottuvamman koristeesta saa maalamalla väriä pintaan vaikka pastaväreillä! Muotti soveltuu erityisen hyvin juhlakakun, kuppikakkujen ja muiden leivonnaisten koristeiden valmistukseen.
Pahat possut- muotti

12,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.60€

Angry Birds -animaation innoittamana Pahat possut-muotti on viimeinkin myynnissä myös Suomessa. Pahat possut –muotti on humoristinen ja todella monipuolinen koristelu- ja leivontamuotti, jolla valmistat sekä lämpimiä että kylmiä koristeita ja leivonnaisia. Muotissa on 15 erilaista possuhahmoa, joilla loihdit todella näyttävät possukoristeet myös perheen pienimpien leipureiden kanssa.
Muotin silikoni on erityisen pehmeää ja ohutta, mikä tekee siitä helposti käsiteltävän esim. irrottaessasi siitä suklaakoristeen tai jäätelön. Muotti soveltuu erityisen hyvin suklaiden, karkkien, keksien ja muiden pienten koristeiden ja leivonnaisten valmistukseen. Hauskat kotitekoiset jäätelötikut onnistuvat myös tällä muotilla.

Pikku dinot- muotti

8,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.40€

Pikku dinot -muotti on söpö ja pieniä yksityiskohtia sisältävä sarjamuotti. Muotissa on 4 pienempää, erilaista dinohahmoa, jota kutakin 3 kappaletta (yhteensä 12).
Muotilla on erityisen hauska tehdä myös perheen pienimpien kanssa kauniita suklaaherkkuja, joiden koristelussa vain mielikuvitus on rajana.
Muotin silikoni on pehmeää ja ohutta, mikä tekee siitä helposti käsiteltävän esim. irrottaessasi siitä suklaakoristeen. Muotti soveltuu erityisen hyvin suklaiden, karkkien, keksien ja muiden pienten koristeiden ja leivonnaisten valmistukseen.

Isot dinot- muotti

15,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.75€

Isot dinot -muotti on reilun kokoinen silikonivuoka, joka soveltuu parhaiten muffinien, pienten kakkujen ja sämpylöiden valmistukseen. Myös kylmät herkut kuten pienet jäätelöt, parfeet ja jäädykkeet valmistaa tällä muotilla hetkessä.
Sarjamuotissa on kolme erilaista dinosaurusta, jota kutakin on muotissa kaksi. Jos paistat muotilla hiivaa tai leivinjauhetta sisältävää taikinaa, huomioithan taikinan kohoamisen. Muotista yli paistuneiden sämpylä- dinojen ja leivonnaisten pohjaa on kuitenkin helppo siistiä veitsellä.

Savanni - koristelumuotti

16,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.80€

Savanni –koristelumuotti on huikea, useita yksityiskohtia sisältävä muotti, jolla valmistat kakkuihin ja leivonnaisiin upeita yksityiskohtia. Muotti sisältää seuraavat savannin asukkaat:
Kirahvin, leijonan, apinan ja elefantin, joiden lisäksi muotissa mm. ruohoa, pilviä, puita ja seeprakuvionti.
Muotti soveltuu aivan erityisesti sokeri- ja marsipaanimassalla valmistettaville koristeille, joiden yksityiskohtia voi korostaa kunkin leipurin taitotason mukaan mm. erivärisiä massoja käyttämällä, koristelukynillä, pastavärein, elintarvikemaaleilla ja –suihkeilla.
Robotit ja Monsterit - koristelumuotti

16,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.80€

Robotit ja Monsterit–koristelumuotti on huikeita pieniä yksityiskohtia sisältävä muotti, jolla valmistat upean ilmeen kakkuihin ja leivonnaisiin. Tämän muotin avulla jokainen leipuri pääsee hulluttelemaan ja todella nauttimaan oman kätensä jäljestä.
Muotti sisältää useita erilaisia robotti- ja monsterihahmoja, ruuveja, pultteja, vietereitä...
Muotti soveltuu aivan erityisesti sokeri- ja marsipaanimassalla valmistettaville koristeille, joiden yksityiskohtia voi korostaa kunkin leipurin taitotason mukaan mm. erivärisiä massoja käyttämällä, koristelukynillä, pastavärein, elintarvikemaaleilla ja –suihkeilla.
Joulutunnelmaa-muotti

8,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.40€

Joulutunnelmaa-muotti on monipuolinen koristelu- ja leivontamuotti, jolla valmistat sekä lämpimiä että kylmiä koristeita ja leivonnaisia.
Muotissa on kolmea erilaista kuviota: Joulupukki, joulukuusi ja nalle. Muotin silikoni on erityisen pehmeää ja ohutta, mikä tekee siitä helposti käsiteltävän esim. irrottaessasi siitä suklaakoristeen tai jäätelön.
Muotti soveltuu erityisen hyvin suklaiden, karkkien, keksien ja muiden pienten koristeiden ja leivonnaisten valmistukseen. Hauskat kotitekoiset jäätelötikut onnistuvat myös tällä muotilla!


Copyright © 2015 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Checkout Finland Oy (Y-tunnus: 2196606-6)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: info@pikkuleipuri.fi