Pikkuleipurin verkkokauppa on lopettanut toimintansa

< muut Alennuksessa:
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Avaruus-paperivuoka ja tikku 6 kpl
Tuote on loppu, toistaiseksi ei tilattavissa!

4,00€ 2,00€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.10€

Avaruus-paperivuuilla koristelet ja tarjoilet vaivattomasti muffinit, cupcaket, pullat, sämpylät, briossit ja tuulihatut. Paperivuuan kanssa tulee pieni ja hauska koristetikku, jolla viimeistelet leivonnaisesi ulkonäön. Koristetikkujen päässä on neljä erilaista avaruushahmoa. Koristetikkuja voi käyttää myös erillään vuuista esim. coctailtikkujen tapaan.
Settiin kuuluu yhteensä 6 paperivuokaa ja kuusi koristetikkua. Raikkaan väriset ja hauskat avaruus- paperivuuat sopivat erityisen hyvin esimerkiksi teemajuhliin tai syntymäpäiville.
Paperivuuan materiaali on kestävää kartonkia, jonka voi halutessaan käyttää myös uudelleen. Paperivuuat ja kruunukoristeet ovat kiireisen leipurin pelastus, koska ne on nopea taittaa vuuaksi ja käytön jälkeen ne voi hävittää tavallisen kartonkikeräysjätteen mukana.


Huomioitavaa tuotteesta Avaruus-paperivuoka ja tikku 6 kpl

Vinkki:
Kiireisen leipurin ei aina tarvitse valmistaa kaikkea itse. Kaupasta ostetut muffinit ja cupcaket sujauttaa helposti paperivuokakääreeseen, koristeeksi riittää koristetikku ja hauskat ja nokkelat leivonnaiset ovat tarjoilua vaille valmiita.

Copyright © 2023 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: [email protected]