Pikkuleipurin verkkokauppa on lopettanut toimintansa

< muut Alennuksessa:
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Lahjarasia-vaunut 10 kpl
Tuote on loppu, toistaiseksi ei tilattavissa!

7,50€ 2,50€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.10€

Baby shower –lahjarasiat ovat pieniä paperisia rasioita, joihin sujautat vauvakutsujen vieraille pienen muiston tai lahjan kutsuista. Kolmiulotteiset (3D) lahjarasia-vaunut soveltuvat myös ristiäisten tai nimiäisten juhlapöytään.
Rasioihin voi piilottaa esimerkiksi makeisia tai vaikkapa pieniä aforismeja- ja runoja. Lapsivieraita varten rasioihin on myös hauska kätkeä pieniä figuureja ja erivärisiä pastilleja.
Lahjarasiat lähetetään kasaan taiteltuna, jotta ne säilyvät matkan aikana ehjinä. Lahjarasioiden kokoaminen on nopeaa ja helppoa.


Huomioitavaa tuotteesta Lahjarasia-vaunut 10 kpl

Vinkki:
Lahjarasioita voi myös hyödyntää vauvakutsujen monissa leikeissä esim. nimileikissä , missä jokainen vieras kirjoittaa nimiehdotuksensa paperille, jotka piilotetaan lahjarasioihin.
Rasioita voidaan hyödyntää myös aarteenetsinnässä, jossa odottava äiti etsii lahjarasioihin kätkettyjä vihjeitä, jotka ratkaisemalla aarre löytyy. Aarre voi olla vaikkapa nukkuva vauva –muotilla valettu suklainen vauva tai muu teemaan sopiva lahja.
Copyright © 2023 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: [email protected]