Pikkuleipurin verkkokauppa on lopettanut toimintansa

< muut
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Tähtien sota: Death Star-muotti
Tuote on loppu, toistaiseksi ei tilattavissa!

8,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.40€

Death Star –muotti on silikonista valmistettu muotti, joka on Tähtien sota muottisarjan erikoismuotti ja todellinen keräilijän aarre. Muotti koostuu kahdesta osasta, kannesta ja pohjasta.
Death Starin eli Kuoleman tähden pienimmätkin yksityiskohdat on kirjailtu muotin sisäosaan. Muotin ideana on valuttaa neste/taikina koottuun muottiin muotin päällä olevasta reiästä. Paistamisen tai jäädyttämisen jälkeen, valmis leivonnainen irrotetaan muotista avaamalla ja irrottamalla muotit varovasti irti toisistaan. Suosittelemme testaamaan muottia ensin esim. jääpalaa valmistamalla. Huom! Täyteen muottiin mahtuu yllättävän paljon nestettä, joten varaa jäädyttämiseen aikaa.
Tähtien sota–muottisarjan muotit ovat myös tyylikäs tuliaislahja elokuvaharrastajalle.


Huomioitavaa tuotteesta Tähtien sota: Death Star-muotti


MITAT: halkaisija leveys 7,5cm, korkeus 6,5cm.


Tähtien sota–elokuva on klassikko, jonka innoittamana myös tähtien sota muotit ovat syntyneet.
Muottisarjaan kuuluvat muotit: Darth Vader,R2D2,Millenium Falcon,Starfighter, Stormtrooper,Han Solo sekä Death Star.Muotit ovat vahvaa silikonia, jotka kestävät kovempaakin käyttöä, mutta ovat silti taipuisia. Muoteissa voi sekä paistaa että jäädyttää mm. leivonnaisia, makeisia, jääpaloja.Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Tämä siilikonimuotti kestää pakastamista (-40c) sekä uunissa leipomisen (+230c). Muotin voi pestä pesukoneessa ja se on myös mikronkestävä. Se on myrkytön, hajuton ja mauton, sekä sillä on FDA:n sertifikaatti.


Copyright © 2023 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: [email protected]