< muut
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Tähtien sota: Starfighter-muotti
Tuote on loppu, toistaiseksi ei tilattavissa!

8,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.40€

Starfighter–muotti on silikonista valmistettu muotti, joka koostuu kuudesta pienemmästä Starfighter avaruushävittäjä-muotista.
Muotti soveltuu mm. makeisten, koristeiden ja jääpalojen valmistukseen. Muotti on tarkoitettu pienten koristeiden ja leivonnaisten valmistukseen, joten huomioihan tämän paistoajoissa. Tämä muotti soveltuu erityisen hyvin pienten makeisten, esim. lakritsifudgen valmistukseen.
Tähtien sota–muottisarjan muotit ovat myös tyylikäs tuliaislahja elokuvaharrastajalle.Huomioitavaa tuotteesta Tähtien sota: Starfighter-muotti


MITAT:pituus 10,9cm, leveys 14,7cm ja paksuus 1,9cm.


Tähtien sota–elokuva on klassikko, jonka innoittamana myös tähtien sota muotit ovat syntyneet.
Muottisarjaan kuuluvat muotit: Darth Vader,R2D2,Millenium Falcon,Starfighter, Stormtrooper,Han Solo sekä Death Star.Muotit ovat vahvaa silikonia, jotka kestävät kovempaakin käyttöä, mutta ovat silti taipuisia. Muoteissa voi sekä paistaa että jäädyttää mm. leivonnaisia, makeisia, jääpaloja.

Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Tämä siilikonimuotti kestää pakastamista (-40c) sekä uunissa leipomisen (+230c). Muotin voi pestä pesukoneessa ja se on myös mikronkestävä. Se on myrkytön, hajuton ja mauton, sekä sillä on FDA:n sertifikaatti.


Copyright © 2021 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Checkout Finland Oy (Y-tunnus: 2196606-6)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: [email protected]