Pikkuleipurin verkkokauppa on lopettanut toimintansa

< muut Kakkumuotit
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Yksisarvinen- kakkumuotti
Tuote on loppu, toistaiseksi ei tilattavissa!

19,90€ 10,00€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.50€

Yksisarvinen–kakkumuotti on silikoninen muotti, jolla leivot sekä suolaisia että makeita leivonnaisia, kakkuja, leipiä tai vaikkapa jäädykkeitä. Muotti on tilavuudeltaan noin 1l ja soveltuu erityisen hyvin kakkupohjien leipomiseen. Muotissa on riittävästi korkeutta, jotta sen voi halkaista ja tehdä täytekakun.
Huomioi että paistoaika on silikonimuoteissa usein lyhyempi. Muotin materiaali on pehmeää ja taipuisaa silikonia, joten kakut kannattaa paistaa muotti pellin päälle asetettuna ja jättää reilusti taikinalle tilaa nousta.


Huomioitavaa tuotteesta Yksisarvinen- kakkumuotti


MITAT:
muotti: pituus n 26cm, leveys 21cm, korkeus 5,5cm


Jos haluat korostaa muotin yksityiskohtia mahdollisimman hyvin, kauli kaulinmassasta ohut levy ja leikkaa siitä kakkumuottia apuna käyttäen pohjan muotoinen pala.
Painele leikkaamasi muoto tomusokerilla pyyhkäistyn muotin pohjalle ja käytä hetki pakastimessa. Kumoa varovasti ja aseta lastan avulla valmiin täytekakun pintaan.
Voit tehdä kakusta vielä näyttävämmän maalaamalla pintaa ja lisäämällä kimalletta. Huomioithan, että massa kuivuu huoneilmassa nopeasti, eli kakun pinnaksi tulevaa muotoa ei kannata säilyttää irrallan pitkään jotta kakkua voi leikata.
Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Tämä elintarviketasoinen silikonimuotti kestää pakastamista (-40c) sekä uunissa leipomisen (+240c). Muotin voi myös pestä pesukoneessa.


Copyright © 2023 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: [email protected]