Pikkuleipurin verkkokauppa on lopettanut toimintansa

< muut Keksimuotit
prev
  • kuva
  • kuva
next
Super Mario - keksimuottisetti
Tuote on loppu, toistaiseksi ei tilattavissa!

14,90€ 10€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.50€

Super Mario –keksimuottisetti koostuu kuudesta erilaisesta keksimuotista, jotka ovat pelin maailmasta tuttuja hahmoja. Muoteilla voit leipoa mm. keksejä, ohuita leipäsiä tai hyödyntää vaikka koristeiden valmistukseen. Kaunis koriste teemakakkuun syntyy kun kaulit sokerimassan ohueksi, leikkaat muotilla siitä pentukuvion johon painat muotilla yksityiskohdat ja maalaat pastaväreillä. Tällä muotilla on innostavaa leipoa myös lasten kanssa.

Muotti on kaksiosainen: reunamuotin sisällä on leimasimen kaltainen kuviointimuotti, jolla etenkin lasten on helppo painaa kekseihin hahmojen kuviot. Muotti on muovia ja sille suositellaan käsinpesua.Huomioitavaa tuotteesta Super Mario - keksimuottisetti


MITAT:
Muottikohtaiset mitat löytyy kuvista, muotin paksuus n.2cm.
materiaali: PP-muoviVinkki:
Valmiista kekseistä saat persoonalliset koristelemalla ne itse mm. sokerikuorrutteella, nonparelleilla, suklaalla, maalaamalla pastaväreillä.
Myös candy meltsejä sulattamalla saa syötävää ”maalia”, jolla lapsikin pystyy maalaamaan keksit sivellintä apuna käyttäen.

Yksityiskohdat voi halutessaan painaa kevyesti sokerimassan pintaan helpottamaan maalaamista!
Ajan säästämiseksi esim. kakun tai kuppikakkujen koristeisiin voit käyttää valmiiksi värjättyjä massoja ja maalata/ pursottaa vain muutamia yksityiskohtia.
Copyright © 2023 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: [email protected]