< muut Legot ja supersankarit
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Lego-muottisetti 2 kpl


24,90€
josta SOS-lapsikylälle 1.20€

Legot ovat taas täällä!
Lego-muottisetti koostuu kahdesta silikonisesta muotista, lego-ukko ja legopala muoteista. Legoukkoja muotissa 8kpl ja legopaloja 10kpl.
Legomuoteilla pääset valmistamaan syötäviä legoherkkuja, jotka ovat takuulla sekä leipurien että vieraiden mieleen. Muotti soveltuu erityisen hyvin makeisten valmistukseen. Pienten leipureiden kanssa legomakeisten valmistus on todella helppoa; sulatat vain suklaan, kaadat sen muottiin ja annat kovettua jääkaapissa.
Erivärisiä legomakeisia saat sulattamalla candy melts suklaanappeja, joita saa leivonta-alan erikoisliikkeistä monissa eri väreissä.

KPL:
Yhteensopivia tuotteita:



Huomioitavaa tuotteesta Lego-muottisetti 2 kpl


MITAT: legoukot - pituus 16,3cm, leveys 11,3cm ja paksuus 1,6cm. Legopalat - pituus 18,8cm, leveys 11,9cm ja paksuus 2cm.

Legomuotilla voit valmistaa sekä kylmiä että paistettuja makeisia, leivonnaisia ja koristeita.

Suklaamakeisten lisäksi muotilla on hauska tehdä esimerkiksi hedelmäkarkkeja, sulattamalla uunissa rouhittua tikkarikarkkia tai kotitekoisia marmeladeja. Sokeri- tai marsipaanimassalla tehdyt legoukot ovat huippuhieno koriste syntymäpäiväkakkuun, ja jos leipuri on erityisen innokas, voi legoukon viimeistellä piirtämällä kasvot ja värittämällä ukon esimerkiksi elintarviketussilla tai pastavärein, joita myyvät leivonta-alan erikoisliikkeet.



Pikkuleipuri suosittelee:
Lego rocky road –makeiset maistuvat sekä lapsille että aikuisille. Levitä kerros sulatettua suklaata muotin pohjalle, lisää kerros suolapähkinä-/vaahtokarkki- ja keksimurua, levitä vielä kerros suklaata ja koveta jääkaapissa tai pakastimessa.





Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Tämä siilikonimuotti kestää pakastamista (-40c) sekä uunissa leipomisen (+220c). Muotin voi pestä pesukoneessa ja se on myös mikronkestävä. Se on myrkytön, hajuton ja mauton, sekä sillä on FDA:n sertifikaatti.


Copyright © 2020 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Checkout Finland Oy (Y-tunnus: 2196606-6)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: [email protected]