Pikkuleipurin verkkokauppa on lopettanut toimintansa

< muut Tähtien sota ja avaruus
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Tähtien sota: R2D2-muotti
Tuote on loppu, toistaiseksi ei tilattavissa!

8,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.40€

R2D2–muotti on silikonista valmistettu muotti, joka koostuu yhdestä isosta ja neljästä pienemmästä R2D2 robotti-muotista.
Muotti soveltuu pienen kokonsa vuoksi erityisen hyvin makeisten, keksien ja koristeiden leivontaan. R2D2 keksit ja suklaat ihastuttavat varmasti, sekä aikuisten että lasten juhlissa. Muotin pienimmät robotit ovat hyvin ohuita, joten huomioithan tämän myös paisto-ajoissa.
Tähtien sota–muottisarjan muotit ovat myös tyylikäs tuliaislahja elokuvaharrastajalle.


Huomioitavaa tuotteesta Tähtien sota: R2D2-muotti


MITAT:pituus 15,6cm, leveys 10,9cm ja paksuus 2,5cm.


Tähtien sota–elokuva on klassikko, jonka innoittamana myös tähtien sota muotit ovat syntyneet.
Muottisarjaan kuuluvat muotit: Darth Vader,R2D2,Millenium Falcon,Starfighter, Stormtrooper,Han Solo sekä Death Star.Muotit ovat vahvaa silikonia, jotka kestävät kovempaakin käyttöä, mutta ovat silti taipuisia. Muoteissa voi sekä paistaa että jäädyttää mm. leivonnaisia, makeisia, jääpaloja.

Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Tämä siilikonimuotti kestää pakastamista (-40c) sekä uunissa leipomisen (+230c). Muotin voi pestä pesukoneessa ja se on myös mikronkestävä. Se on myrkytön, hajuton ja mauton, sekä sillä on FDA:n sertifikaatti.


Copyright © 2023 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: [email protected]