Pikkuleipurin verkkokauppa on lopettanut toimintansa

< muut Tähtien sota ja avaruus
prev
  • kuva
  • kuva
next
Robotit ja Monsterit - koristelumuotti
Tuote on loppu, toistaiseksi ei tilattavissa!

16,90€
josta SOS-lapsikylälle 0.80€

Robotit ja Monsterit–koristelumuotti on huikeita pieniä yksityiskohtia sisältävä muotti, jolla valmistat upean ilmeen kakkuihin ja leivonnaisiin. Tämän muotin avulla jokainen leipuri pääsee hulluttelemaan ja todella nauttimaan oman kätensä jäljestä.
Muotti sisältää useita erilaisia robotti- ja monsterihahmoja, ruuveja, pultteja, vietereitä...
Muotti soveltuu aivan erityisesti sokeri- ja marsipaanimassalla valmistettaville koristeille, joiden yksityiskohtia voi korostaa kunkin leipurin taitotason mukaan mm. erivärisiä massoja käyttämällä, koristelukynillä, pastavärein, elintarvikemaaleilla ja –suihkeilla.


Huomioitavaa tuotteesta Robotit ja Monsterit - koristelumuotti


MITAT: pituus 20cm x leveys 12,5cm x paksuus 1cm

Vinkki:
Sokerimassa-, marsipaani-, vaahtokarkki- ja pikeerikoristeet on helppo tehdä etukäteen, koska ne säilyvät huoneenlämmössä, kannellisessa purkissa kuukausia.Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Tämä siilikonimuotti kestää pakastamista (-40c) sekä uunissa leipomisen (+230c). Muotin voi pestä tiskikoneessa ja se on myös mikronkestävä. Se on myrkytön, hajuton ja mauton, luontaisesti antibakteerinen sekä sillä on FDA:n ja LFGB:n sertifikaatti.
Copyright © 2023 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: [email protected]