Pikkuleipurin verkkokauppa on lopettanut toimintansa

Valmiit setit
Keksimuotit
Koristelumuotit
Kakkumuotit
Yksisarviset ja ponit
Legot ja supersankarit
Tähtien sota ja avaruus
Eläimet
Kukat ja perhoset
Babyshower
Leivontatarvikkeet
Ruusuponi - muotti

7,9€ 3€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.15€

Ruusuponi on suloinen katseenvangitsija heppojen ystävän kakkuun! Reilun kokoisella muotilla voit myös valmistaa koristeellisia saippuoita tai muita koristeita kovettuvilla massoilla.
Yksisarviset - kuviomuottisetti 3 kpl

6,90€ 3,00€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.15€

Yksisarvisten taikaa ja lumoa herkutteluun!
Yksisarviset-kuviomuottisetti koostuu kolmesta muotista; sateenkaari, laukkaava ykisarvinen ja yksisarvisen pää.
Muoteilla voit leipoa mm. keksejä, pipareita, ohuita leipäsiä tai hyödyntää muottia koristeiden valmistukseen. Kaunis koriste teemakakkuun syntyy kun kaulit kaulin- tai sokerimassan ohueksi, leikkaat muotilla siitä kuvion ja maalaat pastaväreillä. Jos koriste ei ole vielä täysin kuivunut siihen saa hyvin kiinnittymään strösseleitä ym koristeita: sipaiset haluamiisi kohtiin hieman nestettä ja painelet tai ripottelet strösseliä pintaan.
Yksisarvinen-muotti

7,90€ 3,00€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.15€

Kuin kirsikkana kakussa!
Tämä yksisarvinen on leipomuksesi katseenvangitsija, jonka valmistat helposti, koristeen muovaaminen vie vain muutaman minuutin. Erottuvamman koristeesta saa maalamalla väriä pintaan vaikka pastaväreillä!
Jos pikkutarkkuus ei ole mieleen, voit käyttää muovailuun valmiiksi värjättyjä massoja ja lisätä pintaan vaikka syötävää glitteriä. Muotti soveltuu erityisen hyvin juhlakakun ja muiden leivonnaisten koristeiden valmistukseen.
Sateenkaaret - muotti

12,90€ 6,00€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.30€

Suloisia ja näyttäviä yksityiskohtia leivontaan kotitekoisesti!
Näillä helppokäyttöisillä muottikuvioilla voit koristella kakut ja leivonnaiset itse. Voit ottaa mukaan pienimmätkin leipurit, sillä yksinkertaisimmillaan koriste syntyy muovaillen, silikonivuokaa apuna käyttäen esim. sokeri-/marsipaani- tai suklaamassasta.
Muotilla valmistat kolme erilaista sateenkaarikuviota, jotka ovat näppäriä koristeita vaikkapa kakun koristeluun. Eikä koristeen muovaaminen vie kuin muutaman minuutin. Erottuvamman koristeesta saa maalamalla väriä pintaan vaikka pastaväreillä! Muotti soveltuu erityisen hyvin juhlakakun, kuppikakkujen ja muiden leivonnaisten koristeiden valmistukseen.
Pieni Yksisarvinen - muotti

6,90€ 4,00€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.20€

Pientä ja kaunista! Tämä yksisarvinen tuo viimeistellyn silauksen leipomuksiisi, korista ne helposti ja näyttävästi.
Eikä koristeen muovaaminen vie kuin muutaman minuutin. Erottuvamman koristeesta saa maalamalla väriä pintaan vaikka pastaväreillä!
Muotti soveltuu erityisen hyvin juhlakakun, kuppikakkujen ja muiden leivonnaisten koristeiden valmistukseen.
Pikkuponit - muotti

9,90€ 4,00€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.20€

Söpöä ja pikkuista! Pikku ponit laukkaavat leipomuksiisi koristaen ne helposti ja näyttävästi. Eikä koristeen muovaaminen vie kuin muutaman minuutin. Erottuvamman koristeesta saa maalaamalla väriä pintaan vaikka pastaväreillä tai voit painella muottiin valmiiksi värjättyjä massoja ja korostaa yksityiskohtia metallinhohtoisilla elintarvikemaaleilla ja syötävällä glitterillä!
Muotti soveltuu erityisen hyvin kuppikakkujen ja muiden leivonnaisten koristeiden valmistukseen, ne voivat seikkailla joukolla myös kakun pinnalla.
Yksisarvisen sarvi ja korvat - muotti

6,90€ 3,00€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.15€

Suloisia ja näyttäviä yksityiskohtia leivontaan kotitekoisesti!
Tällä helppokäyttöisellä muottikuviolla voit koristella leivonnaiset itse. Voit ottaa mukaan pienimmätkin leipurit, sillä yksinkertaisimmillaan koriste syntyy muovaillen, silikonivuokaa apuna käyttäen esim. sokeri-/marsipaani- tai suklaamassasta.
Muotilla valmistat nopeasti yksisarvisen korvat ja sarven, joka ovat täydellinen koriste esimerkiksi kuppikakkuun. Erottuvamman koristeesta saa maalaamalla väriä pintaan vaikka pastaväreillä!
Muotti soveltuu erityisen hyvin kuppikakkujen ja muiden leivonnaisten koristeiden valmistukseen.
Yksisarvinen- kakkumuotti

19,90€ 10,00€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.50€

Yksisarvinen–kakkumuotti on silikoninen muotti, jolla leivot sekä suolaisia että makeita leivonnaisia, kakkuja, leipiä tai vaikkapa jäädykkeitä. Muotti on tilavuudeltaan noin 1l ja soveltuu erityisen hyvin kakkupohjien leipomiseen. Muotissa on riittävästi korkeutta, jotta sen voi halkaista ja tehdä täytekakun.
Huomioi että paistoaika on silikonimuoteissa usein lyhyempi. Muotin materiaali on pehmeää ja taipuisaa silikonia, joten kakut kannattaa paistaa muotti pellin päälle asetettuna ja jättää reilusti taikinalle tilaa nousta.


Copyright © 2023 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: [email protected]