Pikkuleipurin verkkokauppa on lopettanut toimintansa

< muut Yksisarviset ja ponit
prev
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
  • kuva
next
Yksisarvisen sarvi ja korvat - muotti
Tuote on loppu, toistaiseksi ei tilattavissa!

6,90€ 3,00€ Tarjoushinta!
josta SOS-lapsikylälle 0.15€

Suloisia ja näyttäviä yksityiskohtia leivontaan kotitekoisesti!
Tällä helppokäyttöisellä muottikuviolla voit koristella leivonnaiset itse. Voit ottaa mukaan pienimmätkin leipurit, sillä yksinkertaisimmillaan koriste syntyy muovaillen, silikonivuokaa apuna käyttäen esim. sokeri-/marsipaani- tai suklaamassasta.
Muotilla valmistat nopeasti yksisarvisen korvat ja sarven, joka ovat täydellinen koriste esimerkiksi kuppikakkuun. Erottuvamman koristeesta saa maalaamalla väriä pintaan vaikka pastaväreillä!
Muotti soveltuu erityisen hyvin kuppikakkujen ja muiden leivonnaisten koristeiden valmistukseen.


Huomioitavaa tuotteesta Yksisarvisen sarvi ja korvat - muotti


MITAT:
kuvio: 4 x 3,5cm,
muotti: pituus 5cm, leveys 4,5cm, paksuus 1,4cm


Silikoni on materiaalina kestävä ja helppo puhdistaa käytön jälkeen. Silikonimuotin kanssa voi käyttää useita eri koristemassoja muun muassa marsipaani- ja sokerimassoja tai vaikkapa suklaata.Valmistaessasi koristeita marsipaani- tai sokerimassalla, muista jauhottaa muotti hyvin tomusokerilla tai perunajauhoilla, mikä auttaa kuivuneen koristeen irrotuksessa. Voit myös pitää muottia pakastimessa muutamia minuutteja, jolloin koristemassa hieman jäätyy, irrottaa koristeen ja kuivattaa sen folion tai leivinpaperin päällä.Koristeet voi myös maalata ja koristaa heti ja säilyttää ilmatiiviisti jos haluat että ne pysyvät hieman pehmeämpinä (korkeintaan seuraavaan päivään).
Kuviosta tulee suoraan siisti ja käyttövalmis jos painelet massan muottiin huolellisesti muodon reunojen mukaisesti. Voit myös käyttää isompaa määrää massaa niin että kuvio peittyy reilusti ja trimmata ylimääräiset veitsellä tai jättää ylimääräisen massan muodon taustaksi.Tämä silikonimuotti kestää pakastamista (-40c) sekä uunissa leipomisen (+200c). Elintarviketasoinen silikoni on myrkytön, hajuton ja mauton, luontaisesti antibakteerinen.
Tämän muotin sertifikaatit: FDA


Copyright © 2023 pikkuleipuri.fi - Jakelija: Kamasaksa Oy (Y-tunnus: 2471495-6) - Maksupalvelut: Paytrail Oyj (Y-tunnus: 2122839-7)
toimitusehdot
asiakaspalvelu: [email protected]